Meny Lukk

Om oss

«Blodig alvor i landsbyen» er den eneste krimfestivalen i Rogaland, og ble etablert i 2018. 

Første festival gikk fra 25. til 28. April (8 forfattere og 1 magiker/tryllekunster). Den ble avholdt i kjelleren til Randaberg folkebibliotek, på Landsbypubben og i Små Øyeblikk sitt lokale. Vi hadde også dette året et barnearrangement med Tom Weum som forfatter. Det var ARK Bokhandel som solgte bøker

Andre festival gikk fra 23. til 26. April (11 forfatter og 1 artist). Den ble avholdt på Viste Strandhotell, i kjelleren til Randaberg folkebibliotek, på Landsbypubben, og i Små Øyeblikks lokale. Det var Norli bokhandel som solgte bøker

Tredje festival som skulle gå fra 21. til 23. April ble avlyst (13 forfattere og 1 artist). Den skulle avholdes på Viste Strandhotell, i kjelleren til Randaberg folkebibliotek og i Små Øyeblikk sitt lokale. ARK Bokhandel skulle stå for salget av bøker.

Fjerde festival gikk fra 19. til 20. Oktober (4 forfattere). Den ble avholdt i kjelleren til Randaberg folkebibliotek. Det var ARK Bokhandel som solgte bøker.

Femte festival skal gå fra 23. til 24. Mars (6 forfattere). Den er planlagt å avholdes i Randaberg folkebibliotek. Det er ARK Bokhandel som skal selge bøker.

Fra 2022 er festivalen et produkt av enkeltmannsforetaket «Ingemundsen litteratur og underholdning».  

Copyright

Alt innhold på denne nettsiden er Blodig alvor i landsbyen sin eiendom og er beskyttet etter bl.a. opphavsretts-, markedsførings- og varemerkelovgivningen. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon, bilder/grafikk, design og layout på dette nettstedet ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at det er gitt samtykke og tillatt, enten i form av skriftlig eller muntlig avtale med eier Simen Ingemundsen ved Blodig alvor i landsbyen.

Sist oppdatert: 13.01.2022

0
Engasjerende tall